Wie zijn wij

Mijn naam is Emrullah Omrak voorzitter van stichting TOS als conciërge van een cluster 2 onderwijs heb ik veel te maken met leerlingen die moeite hebben met het vinden en onthouden van taal ( taal ontwikkeling stoornis) leerlingen hebben bij ons op school ook autisme en of een slechthorendheid ik vind het ontzettend belangelijk dat jongeren zichzelf kunnen zijn vandaar ook deze stichting. #stichtingtos #taalontwikkelingsstoornis #cluster2 #onderwijs #concierge#voorzitter

Mijn naam is: Mariëlle Vermeulen, ik heb StichtingTOS bedacht. Ik miste een plek waar ik hulp kan krijgen een plek waar ik samen kan komen een plek waar ouders hun verhaal mag delen, een plek waar mensen echt luisteren wat je nodig heb, een plek waar je één keer is niet hoef uit te leggen wat TOS is. Als wat ik mis in mijn leven vul ik op en dit gemist wil ik nu op! Heb jij idee voor de stichting? Laat het mij weten! @ervaringsdeskundige_tos of stuur een mail naar info@stichtingTOS.nl We zijn hard bezig om hier een goede stichting van te maken! En onze idee.gaan we zeker snel delen!

Ik ben Lidia van den Brink en penningmeester van de stichting TOS.
Ik ben de moeder van Mariëlle. Uit ervaring kan ik veel vertellen wat het betekent om een kind te hebben met TOS.
Graag wil ik meewerken om TOS meer bekend te maken.